Ostanimo u kontaktu

ČISTOĆA METKOVIĆ D.O.O.

Počelo čipiranje posuda za smeće u Metkoviću, u Prudu podjela posuda za miješani komunalni otpad

Objavljeno prije

Metković- čipiranje posuda za otpad

Foto: Čistoća Metković d.o.o.

Poštovani korisnici,

Ovim putem vas obavještavamo kako smo krenuli sa postupkom čipiranja posuda na području Grada Metkovića.

U prvoj fazi, koja će nam poslužiti kao pilot projekt, čipirati će se posude u ulicama Mobine i Petra Zoranića, a nakon toga ćemo obraditi ulicu Put Narone, Opuzensku, te Zrinskih i Frankopana.

Podatke koje prikupimo koristit će se za analizu navika i potreba naših korisnika u tim ulicama. Svi korisnici su dužni našim djelatnicima koji obavljaju ovaj proces omogućiti pristup posudama te postavljanje čipa na posudu. Sam proces čipiranja traje svega par sekundi.

Ujedno vas obavještavamo kako smo u procesu podijele posuda za miješani komunalni otpad na području Pruda. Sve gore navedeno radimo kako bismo postigli usklađenost sa novom Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom koja je stupila na snagu 01. studenog 2017. godine. O daljnjim postupcima prilagodbe novoj Uredbi i našim aktivnostima, obavijestit ćemo vas na vrijeme.

S poštovanjem,

direktor Željko Mordžin

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije