Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOŽIVITE ČAROLIJU NOĆNOG IZLETA U PRIRODI

Počela prodaja ulaznica za nastupe Klape Iskon i Siniše Vuce na prekrasnom izletištu Restauranta Lopoč na Norinu

Objavljeno prije

Lopoč, ulaznice

Bliže se datumi dugo najavljivanih koncerata, 11. kolovoza na daleko poznate Klape Iskon i 14. kolovoza rokera sa zabavnim predznakom, Siniše Vuce, koje u prekrasni ambijent izletišta na Norinu dovodi Restoran Lopoč.

Da bi na vrijeme osigurali svoje mjesto u ovim prekrasnim i nezaboravnim noćima u srcu mocvare, u prodaju su puštene ulaznice, a možete ih nabaviti na slijedećim mjestima: Restaurant Lopoč u Momićima, Caffe bar Ćakula u Metkoviću, Frizerski salon Senta na kružnom toku u Metkoviću, Caffe bar Splendid u Pločama i Caffe bar Shwabo u Vrgorcu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Broj posjetitelja je ograničen, stoga na vrijeme nabavite svoju ulaznicu i doživite čaroliju noćnog izleta u prirodi, u srcu močvare.

Gusarska večer

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije