Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

MTKVIZ LIGA

Ekipa ‘Trifon Ivanov’ pobjednik tećeg kola, druga ‘Jurica Pavlović Pravi Profil’, treća ekipa ‘AVŽ’

Objavljeno prije

MTKviz liga, 3. kolo

U Galeriji GKS-a večeras je odigrano III. kolo MTKviz lige. Po prvi put pobijedila je ekipa Trifon Ivanov, što unosi dodatni poticaj za pripremama. Druga ekipa bila je Jurica Pavlović Pravi Profil i ekipa AVŽ koje su bile u vrhu i u prošlom kolu. ž

Treće kolo će ostati upisano i kao kolo s do sada najvećim brojem natjecateljskih ekipa, što ukazuje na interes za ovu vrstu natjecanja. Kao i do sada, u ulozi voditelja briljirao je Marino Jerković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Slijedeće kolo igra se već u slijedeći utorak, a kako izgledaju večerašnji pobjednici, te djelić atmosfere uoči i za vrijeme natjecanja donosimo u foto galeriji…

MTKviz liga, 3. kolo

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije