Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Pobjedom u finalu, dječaci ŠŠD Gusar plasirali se na Državno prvenstvo u futsalu

Objavljeno prije

Još jednu potvrdu grada sporta ispisali su dječaci ŠŠD Gusar iz OŠ don Mihovila Pavlinovića. Predvođeni voditeljem momčadi Ninom Šešeljom plasirali su na Državno prvenstvo u Poreču.

U Gradskoj sportskoj dvorani Metković 16.ožujka je održano Županijsko prvenstvo ŠŠD osnovnih škola u futsalu. Pobjedom u finalu dječaci ŠŠD Gusar su osvojili prvo mjesto te se plasirali na Državno prvenstvo, koje se krajem ožujka održava u Poreču.

Sveznalica 7400xXpx

ŠŠD Gusar je nastupio u slijedećem sastavu: Ivan Jelinić, Karlo Vučković, Duje Mihaljević, Ivan Volarević, Branko Dominiković, Stipe Pehar, Duje Družijanić, Ivan Dominiković, Petar Jerković i Željko Ereš.

Donosimo rezultate:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

1/2 finala
OŠ I.Gundulića – OŠ don M.P.  1-2
OŠ Blato – OŠ Župa Dub.   1-1 (3-2 p)

za 3.mjesto
OŠ I.Gundulića – OŠ Župa Dub. 2-2  (7-6p)

FINALE
OŠ don M.Pavlinovića – OŠ Blato  3-1

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije