Ostanimo u kontaktu

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ 2

Pobjeda ekipe ‘Aj reci hip hop’, slijede ‘Fali V.’ i ‘Nabrušeni’

Objavljeno prije

U prepunom motelu Delta odigran je drugi po redu Zimski pub kviz, a pobjeda je tijesno otišla na stranu ekipe Aj reci hip hop, koja je upisala 94,5 boda, te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče i piće od motela Delta.

Drugo i treće mjesto su podijelile ekipe Fali V. i Nabrušeni s tri boda manje od pobjednika, a nakon pripetavanja sretnija je bila ekipa Fali V., koja je dobila piće i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Četvrtoplasirana ekipa Nema labavo dobila je poklon paket sladoleda Carmel Ice. Ukupno je na ovom druženju sudjelovalo 18 kvizaških ekipa, a e kategoriji lakiluzer piće za dvanaesto mjesto otišla je ekipi Bludilo brale.

Sljedeći, treći zimski pub kviz u motelu Delta igra se u petak 10. siječnja s početkom u 20 sati.

ZAVRŠILA 5. MTKVIZ LIGA

Nakon 16 odigranih kola najbolje rezultate ostvarile su ekipe Zvončići, Pjacari i Smokovo

Objavljeno prije

Nakon 16 odigranih kola i 1632 pitanja iz 35 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došlo se do kraja 5. MTKviz lige.

U sinoćnjem kolu pobjedu je odnijela ekipa Brondies sa 740 bodova. Drugo mjesto zauzela je ekipa Ćaćini sinovi sa 700 bodova, a treći su bili Aufwiedersehen sa 695.

Najbolje znanje tijekom Lige pokazala je ekipa Zvončići pobijedivši u 5. kola Lige osvojivši ukupno nedostižnih 12140 bodova. Predvođeni kapetanicom Renatom Cindrić, pobjednici su nastupali u sastavu: Ante Cindrić, Nikola Putica, Mario Putica i Zvone Mostarac.

Od znanja očito pucaju i članovi ekipe Pjacari koja je kontinuirano dobrom igrom u svim kolima osvojila vrlo vrijedno 2. mjesto s 11890 bodova. U kategorijama poput Sporta, Književnosti i Vezivanja uživali su: Donald Čavar, Sanja i Frane Pivac i Ivica Brnas -Fudo i Romana Gabrić.

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa Smokovo s osvojenih 11645 bodova. U Zemljopisu, Povijesti, a ponekad i u Sportu uživali su: Ante Ćubranić, Kristina Kežić, Tomislav Tomić, Ana Markotić i bračni par Jakišić.
Svakako treba istaknuti ekipu Ladno Točeno koja je pobijedila u dva kola, ali izostanak na početku natjecanja ih je koštao boljeg plasmana. Sve pohvale idu i ekipama AVŽ i Brondies na osvojenom petom i šestom mjestu, kao i Lolama i mladim ekipama Nas 5,Ćaćini sinovi i Acervatio.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim ekipama na zavidnom znanju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije