Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

5. KOLO MTKVIZ-A

Pobijedila ekipa ‘Nema labavo’

Objavljeno prije

Foto: Facebook / MTKviz

Foto: Facebook / MTKviz

U večeras odigranom 5. kolu MTKviz lige sudjelovalo je 13 ekipa. Ovog puta kategorije su bile: Vizualno, Filozofija i religija, Književnost i jezik, Sport, Igre, S neba pa u rebra, Geografija, Politika, Umjetnost, Metković nekad i sad i posebna kategorija Završni udarac.
Uvjerljivu pobjedu odnijela je ekipa Nema labavo s osvojenih 870 bodova. Na drugom mjestu je ekipa Sinovi bez liske sa 760 bodova, a na treće mjesto dobrom igrom smjestila se ekipa AVŽ sa 680 bodova.

Želimo, također, istaknuti da je večerašnji kviz prošao u dobroj atmosferi i uspješno priveden kraju iako smo bili brojčano oslabljeni izostankom naših vjernih hostesa Petre i Ive. To je bilo sve za ovu godinu nastavljamo u novoj 17. 1. 2018. Posebna zahvala Urban Junge-u i Ham-Ham-u na nagradama za tri prvoplasirane ekipe.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Veseli i zdravi bili :)
Vaš MTKviz tim.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije