Ostanimo u kontaktu

SIMPATIČNA GREŠKA

Pločanka planirala skuhati biži za ručak, a onda se iznenadila sadržajem konzerve

Objavljeno prije

Društvenim medijima proširila se fotografija koja prikazuje nesvakidašnju situaciju koja se dogodila jednoj Pločanki.

Pločanka je s namjerom da za ručak skuha biži kupila konzervu, no iznenadila se sadržajem. Na konzervi je pisalo “grašak”, ali kada je otvorila unutra se nalazio kukuruz. Zanimljivost je podijelila na Facebooku, a ubrzo je stigao simpatičan odgovor od Zvijezde koja je proizvođač.

“Grašak je čuo da je žuta boja trenutno moderna, pa odlučio isprobati. Šalu na stranu, žao nam je zbog navedenog i svakako ćemo provjeriti što se dogodilo u Graškogradu, a gospođi koja je imala ovakvu sreću poručujemo da uplati loto, ali nam se i javi u inbox da ispravimo ovo”, napisali su dokazavši kako profesionalna komunikacija u slučaju pogreški poput ove može biti duhovita.

Izvor: dubrovackinevnik.hr / Foto: facebook, youtube

POVJERENSTVO ZA MANDARINE

Za sorte zorica rana, ichimaru i iwasaki preporuča se početak berbe 25. rujna 2019. godine

Objavljeno prije

Radna sjednica Povjerenstva za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije, proširena predstavnicima Otkupnih centara iz doline Neretve, predstavnicima Državnog inspektorata poljoprivredne i fitosanitarne  inspekcije te predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva održana je u ponedjeljak u Opuzenu.

Na sjednici Povjerenstva jednoglasnom odlukom je utvrđeno da se za sorte zorica rana, ichimaru i iwasaki preporuča datum početka berbe 25. rujna 2019. godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije