Ostanimo u kontaktu

SIMPATIČNA GREŠKA

Pločanka planirala skuhati biži za ručak, a onda se iznenadila sadržajem konzerve

Objavljeno prije

Društvenim medijima proširila se fotografija koja prikazuje nesvakidašnju situaciju koja se dogodila jednoj Pločanki.

Pločanka je s namjerom da za ručak skuha biži kupila konzervu, no iznenadila se sadržajem. Na konzervi je pisalo “grašak”, ali kada je otvorila unutra se nalazio kukuruz. Zanimljivost je podijelila na Facebooku, a ubrzo je stigao simpatičan odgovor od Zvijezde koja je proizvođač.

“Grašak je čuo da je žuta boja trenutno moderna, pa odlučio isprobati. Šalu na stranu, žao nam je zbog navedenog i svakako ćemo provjeriti što se dogodilo u Graškogradu, a gospođi koja je imala ovakvu sreću poručujemo da uplati loto, ali nam se i javi u inbox da ispravimo ovo”, napisali su dokazavši kako profesionalna komunikacija u slučaju pogreški poput ove može biti duhovita.

Izvor: dubrovackinevnik.hr / Foto: facebook, youtube

ŠKOLSTVO

Obavijest za roditelje i učenike povodom najavljenog štrajka za petak

Objavljeno prije

Prema najavi sindikalnih povjerenika, u petak, 15. studenoga 2019., najavljen je štrajk u kojem će sudjelovati članovi Sindikata i zaposlenici koji se štrajku pridruže. Za vrijeme štrajka učitelji neće održavati nastavu.

Osnovne škole u Metkoviću će sukladno mogućnostima organizirati nastavu i druge primjerene oblike odgojno-obrazovnog rada i brige za učenike.

Iz metkovskih škola mole roditelje da redovno prate obavijesti na mrežnim stranicama škola, gdje će se redovito i pravovremeno objavljivati sve obavijesti i eventualne izmjene.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije