Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ

‘Pjacari’ prvi, ‘Bogovi’ drugi, treća ekipa ‘Ladno točeno’

Objavljeno prije

U četvrtak, 9. svibnja odigrano je još jedno kolo MTKviza. Nakon završnog udarca prvo mjesto je pripalo Pjacarima, drugo Bogovima, dok je treće mjesto pripalo ekipi Ladno točeno.

Večerašnje kategorije su bile: Sport, Povijest, Najbolji frend, Književnost, Asocijacije, S neba pa u rebra, Hrvatska i druge.

Čestitamo pobjednicima kao i svim natjecateljima.

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA

Obavijest o preventivnim sistematskim pregledima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Objavljeno prije

I ove godine Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s Ministarstvom zdravstva provodi program preventivnih sistematskih pregleda koji su namijenjeni svim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, pa tako i onima s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Kako je poznato da je riječ o populaciji koja je, zbog svega proživljenog, podložnija raznim oboljenjima, išlo se u ovu akciju s ciljem što ranijeg otkrivanja onkoloških, kardiovaskularnih i drugih kroničnih nezaraznih bolesti, ali i skretanje pozornosti hrvatskim braniteljima na važnost ranog otkrivanja bolesti odnosno što  ranijeg početka liječenja bolesti te motiviranje hrvatskih branitelja da aktivno sudjeluju u očuvanju, unapređenju i kontroli svog zdravlja.

Sistematski pregledi uključuju laboratorijsku dijagnostiku, ultrazvučne te specijalističke preglede, a obavljaju se u Općoj bolnici Dubrovnik.

Svi koji žele proći ponuđene preglede pozivaju se da se za sve dodatne informacije i prijavu obrate Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja u Metkoviću, Kralja Zvonimira 22 svaki radni dan u vremenu od 8-16 sati ili pozivom na broj telefona 020-690-040.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama11 300×250

Najčitanije