Ostanimo u kontaktu

PARLAMENTARNI IZBORI

Marija Vučković deveta na listi HDZ-a u X. izbornoj jedinici

Objavljeno prije

Iako je predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković ulazeći jučer u Središnjicu HDZ-a poručio kako su ‘sve dileme oko HDZ-ovih lista riješene’, završni čin u krojenju HDZ-ovih izbornih lista poprilično se odužio i zakomplicirao. Šef stranke želio je osobno razgovarati i konzultirati se sa šefovima lokalnih stranačkih organizacija, tako da je u ponedjeljak popodne satima kasnila sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća.

HDZ će službene liste objaviti u utorak, kad će ih predati Državnom izbornom povjerenstvu, no neslužbeno su imena većine kandidata poznata. HDZ je jučer liste ojačao s nekoliko imena koja bi trebala privući glasove desnije orijentiranih birača.

U samom fotofinišu je tako ipak na listu u desetoj izbornoj jedinici uletio splitski HDZ-ovac Petar Škorić. Na listi koju predvodi ministar zdravstva Vili Beroš, Škorić je deseti. Drugi je Branko Bačić, treći župan Blaženko Boban, a slijede gradonačelnici Splita Andro Krstulović Opara i Dubrovnika Mato Franković.

Na šestom je mjestu Ante Mihanović, sedmom Goran Dodig (HDS), osmom imotski gradonačelnik Ivan Budalić. Deveta je ministrica poljoprivrede Marija Vučković, jedanaesti Jure Brkan, dvanaesta Danica Baričević, a na dva zadnja mjesta su Ante Bačić i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, piše Slobodna Dalmacija.

VODOOPSKRBA

Ulica kralja Zvonimira u popodnevnim satima bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Ulici kralja Zvonimira da će danas, 13.8.2020. od 11:30-14:00 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije