Ostanimo u kontaktu

SVIRKA

Ovoga petka u Ćakuli vas zabavlja ‘Trio Niko Tako’

Objavljeno prije

U petak, 8. studenoga od 21:30 očekujte vrhunsku zabavu u Ćakuli jer je za atmosferu zadužen Trio Niko Tako.

A ako se pitate o kome se radi, ovaj trio čine Ivan, Toni i Marin, i to u sljedećim ulogama: Ivan Vidović – vokal, Toni Šprlje – gitara i Marin Dominiković – klavijature.

Imat ćete priliku vidjeti i čuti Ivana Vidovića u ponešto drugačijem stilu nego što ste to navikli, stoga dođite i uživajte.

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije