Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

SPORTSKA ULICA

Otvoreno novo multifunkcionalno igralište za futsal, odbojku, mini rukomet i košarku

Objavljeno prije

U Sportskoj ulici jutros je otvoreno novouređeno multifunkcionalno igralište za futsal, odbojku, mini rukomet i košarku. Otvorenju su nazočili gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, pročelnik Jedinstvenoga upravnoga odjela Grada Metkovića Ivica Popović, ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinka Mijoč te pomoćnik ravnateljice UKS Metković i predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko.

Riječ je o igralištu koje se nalazi pored stadiona ‘Iza Vage’, a projektom rekonstrukcije dobilo je potpuno novi i moderni izgled. U sklopu radova uklonjena je postojeća dotrajala umjetna trava, riješena je oborinska odvodnja, postavljene su nova akrilna podloga, zaštitna ograda, vrata i led reflektori te je igralište opremljeno koševima, golovima i odbojkaškom mrežom.

Ukupna vrijednost radova je 148.034.34 eura s PDV-om, a sufinancirani su sredstvima Ministarstva turizma i sporta, Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Riječ je o još jednom projektu kojim želimo doprinijeti popularizaciji sporta te potaknuti građane, a posebno mlade na bavljenje sportom. U skladu s tim, nastavljamo i s projektima uređenja dječjih igrališta na području grada. Ove godine na redu su dječje igralište u donjoj Kladi (kod kuće Komazina), rekonstrukcija dječjeg igrališta na Unki te izgradnja potpuno novoga dječjega igrališta ispod Platana, – poručio je gradonačelnik Milan.

Igralište će biti otvorenoga tipa te će ga moći koristiti svi građani. U svrhu odgovornijega korištenja igrališta, bit će postavljen i videonadzor. I mi ovim putem apeliramo na sve korisnike da odgovorno koriste novouređeno igralište kako bi trajno čuvali zajedničku imovinu te je ostavili u naslijeđe i budućim generacijama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije