Ostanimo u kontaktu

IGRALIŠTE SA UMJETNOM TRAVOM

Otvoreno malonogometno igralište u Podrujnici

Objavljeno prije

Turnirom četiri općinske ekipe, sinoć u Podrujnici otvoreno je novoizgrađeno malonogometno i odbojkaško igralište sa umjetnom travom.

Pored domaćina MNK Podrujnica, koji su ujedno i osvojili turnir, nastupile su još ekipe 4 ASA Krvavac II, Škrapa Momići, te Krvavac.

– Pored igrališta čije su dimenzija 20 x 10 m, izgrađene su tribine za posjetitelje i rasvjeta. Nastavak je ovo ulaganja općine u Podrujnicu, nakon što je prethodno saniran Društveni dom, te izgrađeno dječje igralište. Iduće u planu je izgradnja šetnice na ulazu u Podrujnicu, – rekao je načelnik Nikola Krstičević.

Kako je to sinoć izgledalo, pogledajte u video prilogu i fotografijama.

 

 

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, dvanaest osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom (šest uzvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o osam osoba muškog spola i dvanaest osoba ženskog spola: dvanaest iz Metkovića, četiri iz Ploča, dvije iz Pojezerja, jedna osoba iz Opuzena i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječene su tri osobe: jedna iz Konavala, jedna iz Opuzena i jedna osoba iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađena su 404 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 578 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji je 210 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije, na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 827 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije