Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

Otvorene prijave za Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku

Objavljeno prije

Hrvatska gospodarska komora već 25 godina provodi akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru.

Ocjenjivanje se provodi u šest kategorija, a dobitnicima se već tradicionalno priznanja dodjeljuju na svečanoj dodjeli u sklopu godišnje manifestacije Dani hrvatskog turizma, najvećem skupu profesionalaca u turizmu u zemlji.

Cilj je poticanje unapređenja kvalitete turističkih proizvoda i usluga te podizanje konkurentnosti turističkog sektora. U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, ali se snažan naglasak stavlja i na kvalitetu usluga. Odaberite svoju kategoriju i natječite se za priznanje najboljeg gospodarskog subjekta u turističkom sektoru.

Prijave su otvorene do sredine lipnja a prijaviti se možete ovdje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u zoni autobusnog kolodvora, promet samo za stanare i autobuse

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da se izvode radovi na drugoj fazi u ulici kneza Domagoja, koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Radovi se izvoditi u zoni autobusnog kolodvora u obje kolničke trake. Zbog suženog manevarskog prostora, promet u zoni kolodvora će biti omogućen samo za vozila stanara i autobuse.

Autobusni kolodvor će raditi sukladno dosadašnjem režimu rada.

Molimo građane da za vrijeme izvođenja radova uklone svoja vozila te koriste alternativne pravce.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije