Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

HUMANITARNI KARAKTER

Otvorena izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“

Objavljeno prije

PC080288

U predvorju Gradskog kulturnog središta Metković večeras je otvorena izložba fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“. Izložbu humanitarnog karaktera organizirala je Udruga Kolektiv, a prikupljeni novac biti će doniran Udruzi oboljelih od cerebralne i dječje paralize ”Leptirići”.

Izložbu je prigodnim govorom otvorio Ivan Petković, član Uprave Udruge Kolektiv, nakon kojeg se mnogobrojnim posjetiteljima obratio i predsjednik Udruge Leptirići Marijo Jurković koji se zahvalio idejnom začetniku izložbe Juri Parmaću, Kolektivu i građanima koji će kupiti fotografije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Na postavu galerije izloženo je 169 odabranih fotografija od 35 autora iz doline Neretve, dok one koje su osvojile prvo mjesto u kategorijama Crno-bijela fotografija i Color fotografija su imale čast biti ponuđene na licitaciji. Obje fotografije kupio je mladi gospodin iz Metkovića po licitiranom iznosu od 200 i 300 kuna. Ostale izložene fotografije mogu se rezervirati, odnosno kupiti po cijeni od 30 kuna, a nakon 28. prosinca, do kada će izložba u GKS-u biti otvorena, i preuzeti.

Kako je bilo pogledajte u kratkoj galeriji..

RENT-A-CAR M 740

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije