Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Otvorena izložba fotografija članova HPD Gledavac

Objavljeno prije

U Gradskoj knjižnici Metković održana je redovna Skupština HPD Gledavac te je otvorena izložba fotografija članova društva.

Na foto-natječaj pristiglo je 150 fotografija, a u uži izbor ušlo je njih 30 koje su izložene u Gradskoj knjižnici. Stručna komisija, u čijem su sastavu bili Zvonko Kežić i Marin Veraja, odabralo je tri najbolje. Na prvom mjestu tako je fotografija Anamarie Krtalić, na drugom Darije Jeramaz, a na trećem Branke Kosović.

Kao zahvalu je prof. Zvonki Kežiću, uime društva, predsjednik društva Stipe Prce poklonio knjigu fotografija o mitskom Velebitu.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

„Hvala svima koji su sudjelovali na natječaju i vidimo se i na sljedećem. VELIKO HVALA Foto studio Veraja na pomoći i podršci za odabir fotografija i izradu istih“, poručili su iz HPD Gledavac.

Izvor: Facebook/ HPD Gledavac

Sveznalica 7400xXpx

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije