Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

POTRESOM UGROŽENA PODRUČJA

Općina Pojezerje se pridružila prikupljanju pomoći za Sisak i Petrinju

Objavljeno prije

Kako nam javlja načelnik Borislav Dominiković, i Općina Pojezerje se uključila u prikupljanje pomoći za potresom pogođene Sisak i Petrinju.

Dominiković ovom prilikom poziva sve svoje sumještane da pomognu, pa koliko tko može, bilo da je riječ od dekama i jorganima, ili nekvarljivoj hrani i higijenskim potrepštinama.

Svoju pomoć mještani mogu dostaviti u prostorije općine Pojezerje u Otrić Seocima, a kada bude otvoren račun svoju pomoć će uplatiti i sama Općina Pojezerje, otkrio je Dominiković.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o deset osoba muškog spola i deset osoba ženskog spola: pet iz Dubrovnika i Metkovića, tri iz Župe dubrovačke i Korčule te dvije iz Konavala i Ploča.

Izliječene su 32 osobe: 12 iz Dubrovnika, deset iz Metkovića, dvije iz Korčule, Ploča i Slivnog, jedna iz Župe dubrovačke i Smokvice te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 709 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 720 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji je 626 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 915 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije