Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

50. GODIŠNJICA MATURE

Okupila se 11. generacija Gimnazije Metković

Objavljeno prije

DSC_6577

Pred Gimnazijom Metković danas se ponovno, kako bi proslavili 50. godišnjicu mature, okupila 11. generacija metkovskih gimnazijalaca.

Riječ je o generaciji koja je maturirala školske godine 1967/68. i koja je prve tri godine gimnaziju pohađala u zgradi osnovne škole, a četvrti razred u tada novoj zgradi Gimnazije Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Te godine je maturiralo 49 gimnazijalaca, 23 u A  razredu, a 26 u B razredu i, kažu, iz generacije ih je, nažalost, sedmoro preminulo. Razrednici su im bili prof. Blaženka Gulin i prof. Ivan Bućan.

Danas se na obljetnici okupio 21 gimnazjalac iz oba razreda te su, nakon zajedničkih fotografija, slavlje nastavili safarijem u lađama i večerom uz glazbu uživo u Villi Neretvi sa sjećanima na srednjoškolske dane.

Sveznalica 7400xXpx

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije