Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 1
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 2
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl4
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3

POZIV NA RASPRAVU

Okrugli stol na temu ‘Rasprava o pravilniku za pomoćnike u nastavi’

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj u suradnji s Ministarstvom znanosti obrazovanja i športa organizira okrugli stol na temu ‘Rasprava o pravilniku za pomoćnike u nastavi‘, koji će se održati u Gradskom kulturnom središtu Metković u četvrtak, 12. siječnja, sa početkom u 10 sati.

Gosti Okruglog stola su Vera Šutalo, načelnica Sektora za zajedničke poslove i programe, Marijana Gojčeta, voditeljica Službe za manjine i učenike s teškoćama u razvoju, te Katarina Željeznjak, savjetnica u Službi za manjine i učenike s teškoćama u razvoja, sve iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tim povodom UOSI Prijatelj poziva predstavnike lokalnih i regionalnih uprava zaduženih za sektor obrazovanja, predstavnike obrazovnih ustanova sa područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, predstavnike udruga koje skrbe za djecu s teškoćama u razvoju kao i roditelje djece s teškoćama u razvoju da iskoriste priliku te u direktnom kontaktu sa najupućenijim osobama u ovu problematiku upoznaju se sa odredbama Pravilnika o pomoćnicima u nastavi te svojim primjedbama doprinesu da Pravilnik bude što primjereniji problematici učenika s teškoćama u učenju.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije