Ostanimo u kontaktu

OPUZENSKO LITO

Održano Svjetsko prvenstvo u bacanju čikara u riku

Objavljeno prije

Čikarijada

U Opuzenu, kao i svakog lita, održalo se Svjetsko prvenstvo u bacanju čikara u riku, popularno nazvano Čikarijada. Ovo internacionalno prvenstvo u organizaciji Udruge Santa Valerio, briljantno je vodija Stanko Salacan, koji je sa svakim sudionikom stupija u vrlo duhovitu verbalnu komunikaciju, te prokomentira svako bacanje.

Donosimo vam poredak pobjednika ovog Svjetskog natjecanja:

  1. Prvo misto osvojija je sa 68,30 punata oli ti metara NENAD RADIĆ
  2. Drugo misto sa 67, 90 punata oli ti metara ovojija je FRANE ZONIĆ
  3. Treće misto sa 63,06 punata oli ti metara osvojija je SLAVEN DOMINIKOVIĆ

Događaj medijski pokriven svin šutom, a slavlje ispred Giovanni Motela Delta nastavilo se do kasno u noć, tako da nastavak slidi i dogodine.

Pogledajte što smo zabilježili okom kamere…

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije