Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRADICIJA

Održani 18. Skokovi u Neretvu ispod Lučkog mosta

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge ‘Ispod mosta’ u nedjelju su u Metkoviću održani 18. Skokovi u Neretvu ispod Lučkog mosta.

Ovogodišnje Skokove u Neretvu otvorio je zamjenik gradonačelnika Metkovića Robert Doko, a uz skokove za mladež s male skakaonice, skokove s velike skakaonice te skokove s mosta, održano je i natjecanje za pršut.

U skokovima za mladež s male skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Andrej Rezić. Srebrenu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Viko Đulijani, a brončanu medalju, pehar i prigodni poklon Jure Vištica. Nagrade im je dodijelio zamjenik gradonačelnika Robert Doko.

U natjecanju za pršut pobijedio je Tomislav Krešić, a nagradu, medalju i prigodni poklon dodijelio mu je predsjednik Sportske zajednice Grada Metkovića Ante Zovko.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U skokovima s velike skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i novčanu nagradu od 500 kn osvojio je Viko Đulijani. Srebrenu medalju, pehar i novčanu nagradu od 300 kn osvojio je Jure Pavić, a brončanu medalju, pehar i novčanu nagradu od 200 kn Ivan Veraja. Nagrade im je dodijelio gradonačelnik Dalibor Milan.

Prvo mjesto u skokovima s mosta osvojio je Jure Pavić, koji je dobio o zlatnu medalju, novčanu nagradu od 500 kn i prigodne poklone. Viko Đulijani osvojio je srebrenu medalju, novčanu nagradu od 200 kn te prigodne poklone, a Tomislav Krešić brončanu medalju, novčanu nagradu od 200 kn te prigodne poklone.

Program 18. Skokova u Neretvu vodio je Goran Komazin Meka.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije