Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PASTORALNI CENTAR ŽUPE SV. NIKOLE BISKUPA

Održana župna tribina o majčinstvu

Objavljeno prije

Foto: Župa sv. Nikole

Foto: Župa sv. Nikole

U utorak, 24. travnja, u dvorani Pastoralnog centra o. Ante Gabrića u Metkoviću održana je četvrta tribina u Godini majčinstva za župe Neretvanskoga dekanata pod naslovom Ranjeno majčinstvo.

Gost predavač bila je dr. Anita Strujić – Vladanović, voditeljica bračnog i obiteljskog savjetovališta Splitsko-makarske nadbiskupije. Dr. Anita je na početku iznijela nekoliko problema s kojim se susreću mladi bračni parovi, a jedan od najvećih prolema današnjeg vremena je nemogućnost imati djecu. Osobito je naglasila kako se majčinstvo može ostvariti i u obitelji bez djece.

Da je to doista moguće, iznijela je primjer dr. Alice von Hildebrand koja kaže ‘Ako nemate djecu, nipošto nemojte povjerovati da se morate odreći majčinstva, jer ono nije samo biološko već i duhovno. Postoje brojni ljudi diljem svijeta koji očajnički traže majku. Mnogi su došli k meni želeći mi reći o svojim problemima. Slušam ih. I volim ih. Kažem im vrlo malo, ali oni znaju da se brinem za njih. U tomu smislu, postala sam njihova majka.’

Na kraju tribine bračni par Anita i Josip iznijeli su vlastita svjedočanstva, poteškoće i radosti zajedničkog života i poručili okupljenim sudionicima tribine da su radost bračnog darivanja i molitva najvažnije vrednote za uspješni brak.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

preneseno s zupa-sveti-nikola.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije