Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

UDRUGA DOBRA

Održana završna konferencija projekta Od – do besplatni prijevoz za ciljane korisnike

Objavljeno prije

U petak organizirana je završna konferencija, u sklopu projekta Od – do besplatni prijevoz za ciljane korisnike koji se provodio na području doline Neretve u posljednjih 12 mj.

Od – do besplatni prijevoz za ciljane korisnike je projekt kojem je cilj unaprjeđenje kvalitete života starijih i nemoćnih osoba povećavanjem socijalne uključenosti svih projektnih dionika.

Prilikom prezentacije predstavljeni su mjerljivi rezultati projekta koji uključuju:

  • u projekt uključeno 30 korisnika sa PPDS područja, tj. općina Kula Norinksa, Zažablje i Pojezerje, te grada Metkovića koji će biti uključeni kroz aktivnosti besplatnog prijevoza,
  • ostvarena međusektorska suradnja između organizacija civilnog društva, jedinica lokalne samouprave, instiucija s ciljem unaprjeđenja kvalitete života starijih ii nemoćnih osoba,
  • u 10 mjeseci organizirano više od 50 prijevoza za starije osobe do liječnika, trgovine i sl.,
  • tiskano 100 letaka
  • zaposlena jedna mlada osoba.

Također je predstavljena dodatna aktivnosti koja se obavljala tijekom provedbe projekta, a to je dijeljenje paketa starijim i nemoćnim osobama na području doline Neretve u suradnji sa Crvenim križem Metković za vrijeme pandemije uzrokovane  COVID-om 19.

Partneri na projektu: Udruga Otac Ante Gabrić, Centar za socijalnu skrb Metković i grad Metković. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio desne strane grada kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Kneza Trpimira, Mileževac i Jerkovačka, da će u petak, 18.6.2021. od 8:30 do 9:30 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije