Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PREDSTAVLJENE NOVOSTI U OPOREZIVANJU

Održana radionica ‘Porezna reforma’ u Metkoviću

Objavljeno prije

Porezna reforma

Nakon održane radionice u Dubrovniku, Centar za poduzetništvo održao je besplatnu radionicu “Porezna reforma” u Metkoviću.

Sveznalica 7400xXpx

Na radionici su predstavljene novosti u oporezivanju koje se primjenjuju od 1. siječnja 2017. godine. Polaznici su se upoznali s promjenama vezanim za porez na dohodak, izmjeni Zakona o porezu na dobit, promjenama vezanim za Zakon o doprinosima, novostima u obračunu PDV-a te aktualnostima i novostima iz ostalih zakonskih propisa.

Porezna reforma

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon ove radionice, sudionici bi trebali moći u vlastitoj organizaciji uskladiti poslovanje prema važećim poreznim propisima te se kvalitetno pripremiti za godišnji obračun 2016. u segmentu poreza, a isto tako biti upoznati s poreznim novostima u 2017. godini.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije