Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

SIGURNOST U PROMETU

Održana preventivna akcija ‘Mopedi i motocikli u prometu’

Objavljeno prije

DSC_0581

S dolaskom ljepših dana i ove su godine Policijski službenici za prevencije u suradnji sa Zavodom za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije, JVP Metković, Autoškolom Žabac, Udrugom MK Veterani Croatia i Clubom Vespa Metković organizirali promidžbeno preventivnu akciju Mopedi i motocikli u prometu.

Kako bi se sudionicima u prometu ukazalo na posljedice prometnih nesreća i način postupanja u slučaju nailaska na iste, pilikom provođenja akcije izvedena je kratka pokazna vježba, simulacija prometne nesreće u kojoj je sudjelovao motociklist.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posjetioci su također mogli pogledati i policijsku opremu koja se koristi prilikom nadzora prometa, opremu i vozila koja koristi Zavod za hitnu medicinu i vatrogasna postrojba, te isprobati Pijane naočale (dočaravaju stanje vozača pod utjecajem alkohola) i provjeriti stanje negativnih bodova.

GALA HOME 740px
Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije