Ostanimo u kontaktu

GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA

Održana konstituirajuća sjednica GV, Hrvoje Bebić predsjednik i u novom sazivu

Objavljeno prije

U galeriji GKS-a jutros je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića na kojoj su izabrana tijela koja će upravljati tim tijelom naredne četiri godine.

Za predsjednika Gtadskog vijeća jednoglasno i u novom sazivu izabran je Hrvoje Bebić (HDZ), dok su za potpredsjednike izabrani Miljenka Manenica (HSLS) i Ivana Mostarac (MOST).

Novi saziv Gradskoga vijeća čini devet vijećnika koalicije HDZ-a, HSLS-a i HSU-a, pet vijećnika Mosta te vijećnica Kandidacijske liste Grupe birača.

Nakon kostituirajuće sjednice gradonačelnik Milan je izjavio:

– Iako koalicija HDZ-a, HSLS- a i HSU-a ima većinu u Gradskome vijeću, kao i prije četiri godine, i danas sam ponudio suradnju svim izabranim vijećnicima, iz svih političkih opcija. Očekujem njihove prijedloge te konstruktivne razgovore po pitanju svih kvalitetnih projekata koji će doprinijeti boljitku našega grada!
Dragi sugrađani, želim vam se još jednom zahvaliti na povjerenju koje ste dali meni i izabranim gradskim vijećnicima. Veselim se budućem razdoblju i svim kvalitetnim projektima koji su pred nama, a kao i do sada, svakodnevno ćemo raditi na tome da Metković ostvari sve svoje potencijale!’ – poručio je Milan.

Sjednicu smo prenosili uživo, možete je pogledati u priloženom video prilogu.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije