Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA

Održana konstituirajuća sjednica GV, Hrvoje Bebić predsjednik i u novom sazivu

Objavljeno prije

U galeriji GKS-a jutros je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića na kojoj su izabrana tijela koja će upravljati tim tijelom naredne četiri godine.

Za predsjednika Gtadskog vijeća jednoglasno i u novom sazivu izabran je Hrvoje Bebić (HDZ), dok su za potpredsjednike izabrani Miljenka Manenica (HSLS) i Ivana Mostarac (MOST).

Novi saziv Gradskoga vijeća čini devet vijećnika koalicije HDZ-a, HSLS-a i HSU-a, pet vijećnika Mosta te vijećnica Kandidacijske liste Grupe birača.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon kostituirajuće sjednice gradonačelnik Milan je izjavio:

– Iako koalicija HDZ-a, HSLS- a i HSU-a ima većinu u Gradskome vijeću, kao i prije četiri godine, i danas sam ponudio suradnju svim izabranim vijećnicima, iz svih političkih opcija. Očekujem njihove prijedloge te konstruktivne razgovore po pitanju svih kvalitetnih projekata koji će doprinijeti boljitku našega grada!
Dragi sugrađani, želim vam se još jednom zahvaliti na povjerenju koje ste dali meni i izabranim gradskim vijećnicima. Veselim se budućem razdoblju i svim kvalitetnim projektima koji su pred nama, a kao i do sada, svakodnevno ćemo raditi na tome da Metković ostvari sve svoje potencijale!’ – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740

Sjednicu smo prenosili uživo, možete je pogledati u priloženom video prilogu.

OGRANAK MATICE HRVATSKE METKOVIĆ

U Metkoviću predstavljena knjiga Matka Marušića ‘Priručnik za hrvatsku politiku’

Objavljeno prije

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću u petak je u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković predstavljena knjiga ‘Priručnik za hrvatsku politiku’ književnika i svjetski poznatog liječnika Matka Marušića. Uz autora, publici se na početku obratila i predsjednica OMH u Metkoviću prof. Zorana Vekić.

Matko Marušić svoj je radni vijek proveo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu kao profesor emeritus, a jedno vrijeme bio je i dekan.

Bavio se istraživanjima u području imunologije tumora, imunogenetike, presađivanja koštane srži, kliničke imunologije, filozofije znanosti, politike uređivanja znanstvenih časopisa i medicinske izobrazbe. Objavio je 200 znanstvenih radova koji su citirani 4200 puta, pa je uvršten među 2 % najboljih znanstvenika u svijetu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

‘Priručnik za hrvatsku politiku’ autorova je najnovija knjiga objavljena 2023. Priručnik sadrži velik broj podataka važnih za hrvatsku povijest, politiku, sociologiju i ekonomiju. Broji 600 stranica s 24 poglavlja raspodijeljena u četiri dijela – ‘Hrvatska politička povijest’, ‘Hrvatski susjedi’, ‘Samostalna Republika Hrvatska’ i ‘Što nam je, dakle činiti?’. Na kraju se nalazi i Kazalo s oko 1000 pojmova podijeljenih na pet djelova.

Knjiga je izašla u izdanju Medicinske naklade.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije