Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

Održan treći partnerski sastanak u sklopu projekta ‘Zaželi i ostvari’

Objavljeno prije

Jutros je u Gradu Metkoviću održan treći partnerski sastanak u sklopu projekta ‘Zaželi i ostvari’ (Kodni broj: UP.02.1.1.05.0191) koji je financiran EU sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga  ‘Zaželi – program zapošljavanja žena’.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje područni ured Dubrovnik Ispostava Metković Tomislav Bjeliš, Pročelnica Općine Kula Norinska Meri Doko, Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Metković Vatroslav Vugdelija, Simona PavlovićDanita Jerković iz udruge Dobra, administrator projekta Iva Bjeliš te predstavnik Grada Metkovića i  voditelj projekta ‘Zaželi i ostvari’ Niko Bojbaša.

Sveznalica 7400xXpx

Na sastanku je voditelj projekta predstavio odrađeno u dosadašnjem tijeku trajanja, zahvalio se svima na pomoći i objasnio sljedeće korake u realizaciji projekta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

REGIONALNA AGENCIJA DUNEA

Na znanstveno-stručnom skupu u Stonu predstavljen projekt EUROPE DIRECT DNŽ

Objavljeno prije

U tvrđavi Kaštio u Stonu, u srijedu 7. prosinca održan je znanstveno-stručni skup na temu otpada u moru i reciklaže otpadnog materijala nastalog iz proizvodnje kamenica i dagnji na kojem je osim stručnih predavanja bio izložen i info štand projekta EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije kojeg vodi Regionalna agencija DUNEA uz pridružene partnere, Srednju poljoprivrednu i tehničku školu u Opuzenu i udrugu ESN Dubrovnik.

Nakon pozdravne riječi organizatora, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije te načelnika Općine Ston, uslijedila su predavanja na temu prirodnih vrijednosti Malostonskog zaljeva, morskog otpada-globalnog ekološkog problema, mikroplastike u školjkašima te tri DUNEA-ina projekta koji rade na razvoju inovativnih rješenja za problem otpada u moru. Stručna predavanja održali su:  Ivana Golec iz Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, dr.sc. Pero Tutman iz Laboratorija za ihtiologiju i priobalni ribolov Instituta za oceanografiju i ribarstvo, doc. dr. sc. Zvjezdana Popović Perković sa Sveučilišnog odjela za studije mora u Splitu te Iva Pozniak iz Regionalne agencije DUNEA.

Sveznalica 7400xXpx

Predstavnice centra EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije na izloženom info štandu predstavile su zainteresiranim sudionicima zadaće i aktivnosti koje provodi centar, kao i načine informiranja o vijestima iz EU, aktualnim natječajima te europskim projektima koji se provode u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Tom prilikom su na štandu podijeljeni promotivni pokloni centra EUROPE DIRECT DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije