Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Održan sastanak s ravnateljima osnovnih škola na temu obaveznog uvođenja toplog obroka za sve učenike

Objavljeno prije

Zamjenik župana Joško Cebalo i privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović sastali su se s ravnateljima osnovnih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija na temu obveze uvođenja obroka za sve učenike u osnovnim školama.

‘Svakako da je, posebno na aktualnu situaciju, ovo jedan pohvalan potez Ministarstva znanosti i obrazovanja i Vlade Republike Hrvatske. Naravno da će organizacija uvođenja obroka biti jedan poseban izazov, no uvjeren sam da ćete se s njime znati nositi. Županija će vam svima, kao i uvijek, biti na raspolaganju’, poručio je zamjenik Cebalo te naglasio kako bi sve škole trebale dostaviti aktualno stanje što se tiče mogućnosti organizacije, poput osoblja, ali i potrebnih prostora.

Privremena pročelnica Ana Čeović izložila je ukratko nove smjernice resornog ministarstva, kao i mogućnosti organizacije po školama, naravno uz uvažavanje uvjeta koje škole imaju, a što se odnosi na situacije u kojima u školama postoji ili ne postoji blagovaonica, to jest kuhinja.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Na sastanku su iznesena i iskustva u školama koje su već ranije organizirale uvođenje obroka te je zaključeno kako će sami ravnatelji, uz potporu stručnog osoblja u školama biti pravi nositelji uvođenja ovog noviteta, a na korist svih učenika.

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije