Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO 2015

Održan koncert Gradske glazbe Metković

Objavljeno prije

Gradska glazba

Sinoć je na gradskom Trgu kralja Tomislava pred tristotinjak ljudi održan koncert Gradske glazbe Metković. Koncert, koji je održan u sklopu programa Metkovskog ljeta 2015, otvorio je njen predsjednik Marko Vukša koji se sa par prigodnih riječi obratio nazočnima. Koncertom radnog naziva „Mediteranski splet“, na kojem su izvođene poznate melodije kao Vilo moja, Šjor Bepo Bagulin i sl. dirigirao je kapelnik Dražen Laskač, kojemu je ovo bio i oproštajni koncert na toj funkciji.

Izvedba i zvuk bili su na odličnom nivou, te je publika nagradila velikim aplauzom. Očito je repertoar usklađen ambijentu i podneblju, odnosno ukusu publike. Gradskoj glazbi čestitke, a Metkovsko ljeto se nastavlja već 16. srpnja koncertom kvarteta Simply brass na Verajinu guvnu.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije