Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA GLAZBA METKOVIĆ

Održan Domoljubni koncert povodom Dana državnosti

Objavljeno prije

Gradska glazba Metković, Dan državnosti (27)

Članovi Gradske glazbe Metković večeras su na Trgu kralja Tomislava, povodom Dana državnosti održali Domoljubni koncert.

Program je vodila i koncertom dirigirala Mihaela Pavlović, sa sviračima su zapjevali i Zoran Bebić Beba i Pavo Sušac iz Trebižeta koji je i svirao trubu, a na programu su se, među ostalim koračnicama, budnicama i poznatim domoljubnim pjesmama mogle čuti i Himna 116. Neretvanske brigade, Lijepa li si, U boj, u boj iz opere Nikola Šubić ZrinskiNeka cijeli ovaj svijet…

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Svirači Gradske glazbe Metković koncert su završili izvedbom pjesme Ta tvoja barka mala, a kako je sve izgledalo možete pogledati u fotogaleriji te na snimci izvedbe pjesme Tvoja zemlja s Zoranom Bebićem Bebom koju smo putem naše Facebook stranice prenosili uživo:

Tekst/Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije