Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Odjel hemodijalize u Metkoviću dobio vrijednu donaciju, stolicu za vaganje koja će im biti od velike pomoći u radu

Objavljeno prije

Odjel hemodijalize Doma zdravlja Metković primio je hvalevrijednu donaciju. Naime, bivši korisnik usluga dijalize u Domu zdravlja Metković, inače vojni invalid, sada sa zagrebačkom adresom, Mihajlo Janković tom je odjelu putem udruge invalida kroz koju djeluje donirao stolicu za vaganje vrijednu 8 tisuća kuna.

Ova donacija će uvelike olakšati rad tog odjela te se ovom prilikom vodstvo Doma zdravlja Metković i osoblje odjela hemodijalize zahvaljuje svome korisniku na ovoj vrijednoj donaciji.

EPIDEMIJA KORONAVIRUSA

Nadležne službe odrađuju svoj posao i situacija u Kuli Norinskoj je stabilna – rekao nam je načelnik Nikola Krstičević

Objavljeno prije

Slijedom pojave Covid-19 virusa u dolini Neretve, prvog slučaja koji je u srijedu potvrđen kod starije muške osobe u Kuli Norinskoj, upitali smo načelnika Nikolu Krstičevića kakvo je danas stanje.

– Kao što je već svima poznato, muškoj osobi s područja naše općine utvrđena je zaraza Covid-19 virusom. On se trenutno nalazi u OB Dubrovnik i njegovo stanje je stabilno. Paralelno s tom informacijom poduzeli smo sve potrebne mjere koje je za takve situacije propisao Nacionalni stožer civilne zaštite te mogu reći da su nadležne službe odradile odličan posao i za sada nemamo novozaraženih. Utvrđeni su svi kontakti zaraženog i mjere samoizolacije izdane su za 15 osoba, a njegova uža obitelj je testirana u OB Dubrovnik. Kako nas je izvijestio Stožer civilne zaštite DNŽ, po nalazima koji su jutros stigli iz Zagreba vidimo da u našoj općini nema novozaraženih. Nadležne službe rade svoj posao i mogu reći da je za sada stanje stabilno, – rekao nam je načelnik Krstičević.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije