Ostanimo u kontaktu

OPĆINA ZAŽABLJE

Odgađa se IV. Trupijada, dok se ne stvore povoljni uvjeti!

Objavljeno prije

U nizu odgađanja zbog mjera nastalih pandemijom koronavirusa odgađa se i četvrto izdanje Trupijade. Prenosimo priopćenje organizatora.

Dragi naši prijatelji, natjecatelji i posjetitelji, zbog trenutne epidemiološke situacije i u cilju sprječavanja zaraze Covid-19 virusom donijeli smo odluku da IV Trupijadu odgodimo dok se za to ne stvore povoljni uvjeti.

Nama kao organizatorima je vrlo teško pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, pa smo zbog sigurnosti i brige za zdravlje naših stanovnika jednoglasni u odluci da ovogodišnje izdanje Trupijade odgodimo do daljnjeg.

U slučaju povoljne epidemiološke situacije, obavijestiti ćemo Vas o novom terminu! Vjerujemo da ćete imati razumijevanja jer zdravlje je na prvom mjestu! – stoji u priopćenju načelnice Općine Zažablje, Maje Vrnoga.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije