Ostanimo u kontaktu

OPĆINA ZAŽABLJE

Odgađa se IV. Trupijada, dok se ne stvore povoljni uvjeti!

Objavljeno prije

U nizu odgađanja zbog mjera nastalih pandemijom koronavirusa odgađa se i četvrto izdanje Trupijade. Prenosimo priopćenje organizatora.

Dragi naši prijatelji, natjecatelji i posjetitelji, zbog trenutne epidemiološke situacije i u cilju sprječavanja zaraze Covid-19 virusom donijeli smo odluku da IV Trupijadu odgodimo dok se za to ne stvore povoljni uvjeti.

Nama kao organizatorima je vrlo teško pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, pa smo zbog sigurnosti i brige za zdravlje naših stanovnika jednoglasni u odluci da ovogodišnje izdanje Trupijade odgodimo do daljnjeg.

U slučaju povoljne epidemiološke situacije, obavijestiti ćemo Vas o novom terminu! Vjerujemo da ćete imati razumijevanja jer zdravlje je na prvom mjestu! – stoji u priopćenju načelnice Općine Zažablje, Maje Vrnoga.

METKOVSKO LJETO 2020.

Brojna publika uživala u klapskim klasicima i hrvatskim hitovima klape Iskon

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskog ljeta 2020 na ljetnoj pozornici GKS-a Metkovič koncert je održala klapa Iskon.

Brojna metkovska publika uživala je u klapskim klasicima te obradama niza hrvatskih hitova kojim se se večeras predstavili momci iz klape Iskon.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa osnovana je 2000. godine u Splitu, a ostvarila je više od tisuću nastupe diljem Hrvatske i suradnju s najistaknutijim glazbenicima na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije