Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IPAK SE VOZI

Od srpnja sezonski vlak Ploče – Sarajevo!

Objavljeno prije

U Zagrebu je održan sastanak generalnog direktora Željeznica FBiH Enisa Džafića i Predsjednika uprave “HŽ putnički prevoz” Željka Ukića na kojem je postignut sporazum o uvođenju sezonskog vlaka na relaciji Sarajevo – Ploče.

Dogovoreno je da će vlak prometovati petkom, subotom i nedjeljom od 01. srpnja pa sve do 11. rujna. O točnom redu vožnje i cijenama javnost će biti blagovremeno obavještena.

“Postigli smo dogovor sa Hrvatskim željeznicama i ponovo, nakon osam i pol godina, uvodimo liniju Sarajevo – Ploče – Sarajevo”, rekao je Džafić.

On dodaje i da će od sada putnici moći uživati u modernim i udobnim Talgo vagonima.

Ujedno, zahvalio se kolegama iz Hrvatskih željeznica jer su ovim dogovorom izazvali, zasigurno, radost mnogih putnika, kako iz BiH i Hrvatske, tako i iz cijelog svijeta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iz Željeznica FBiH naglašavaju da putnicima nude i niz povlastica – popust od 30 posto kod putovanja u grupi od najmanje šest odraslih putnika.

Istu povlasticu uživaju i studenti, umirovljenici, lica starija od 60 godina života, novinari i ratni vojni invalidi.

Djeca starosne dobi od četiri do 12 godina, slijepa lica i njihovi pratitelji, kao i grupe veće od 30 putnika imaju povlasticu 50 posto. Dok djeca do četiri godine starosti ostvaruju pravo na besplatnu vožnju, navode u Željeznicama Federacije BiH.

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije