Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Od ponedjeljka na snazi nova regulacija prometa u samom centru grada, do Vrtića alternativnim pravcima

Objavljeno prije

Izvođač radova na Aglomeraciji grada Metkovića obavještava građane da će započeti s radovima u Sportskoj ulici (uz pomoćno Neretvino igralište) u sklopu izvođenja radova koji su dio projekta tog projekta.

Radovi će započeti u ponedjeljak, 11.10.2021. a za vrijeme izvođenja radova Sportska ulica na potezu od Sportske dvorane do spoja s ulicom Petra Zoranića će biti zatvorena za sav promet. Neće biti moguć ulaz u ulicu koja vodi do Dječjeg vrtića Metković.

Alternativni put obilaska je ulicom Mobine, ulicom kralja Zvonimira, ulicom Ante Starčevića i Sportskom ulicom. Skica obilaska se nalazi u prilogu.

– Navedeni radovi će trajati do daljnjeg a javnost ćemo obavještavati o daljnjim promjenama u regulaciji prometa. Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – istaknuo je izvođač radova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije