Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

GRAD METKOVIĆ

Obustavljeno zaprimanje zahtjeva za dvije Mjere unutar Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi

Objavljeno prije

Grad Metković je obustavio zaprimanje zahtjeva za dvije Mjere unutar Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi na području Grada Metkovića u 2024. godini.

Prenosimo obavijest Grada Metkovića.

Ovim putem Vas obavještavamo da je Grad Metković dana 10. svibnja 2024. godine (petak) u 12:00 sati obustavio zaprimanje zahtjeva za MJERU 2. POTPORE ZA PLASTENIČKU/STAKLENIČKU PROIZVODNJU i za MJERU 4. POTPORE ZA NABAVU MEHANIZACIJE, STROJEVA I OPREME ZA RAZVOJ PRIMARNE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE unutar Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi na području Grada Metkovića u 2024. godini.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Zaprimanje zahtjeva za navedene Mjere obustavlja se zbog prevelikog broja zaprimljenih zahtjeva te shodno tome i iskorištenosti planiranih sredstava za navedene Mjere.

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije