Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

GKS METKOVIĆ

Obustavljene rezervacije ulaznica za LADO – u optjecaju će biti sto ulaznica uoči samoga koncerta

Objavljeno prije

Obustavljene su rezervacije ulaznica za plesni koncert Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO koji će se održati u Gradskome kulturnom središtu Metković u srijedu, 24. svibnja s početkom u 20 sati.

Za koncert je ostalo slobodno još sto ulaznica koje će biti u optjecaju dva sata uoči samoga koncerta, a moć će se preuzeti u GKS-u. Također, svi koji su rezervirali svoje ulaznice mogu ih preuzeti svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati, a najkasnije do utorka, 23. svibnja do 13 sati! Rezervirane ulaznice koje ne budu preuzete do tada, ići će u slobodan optjecaj uoči samoga koncerta.

Podsjetimo, koncert je poklon  Grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport Metković građanima Metkovića povodom Dana državnosti RH.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO nacionalni je profesionalni folklorni ansambl osnovan 1949. Pune sedamdeset i tri godine repertoar Ansambla LADO oblikovan je i temeljen na vrhunskim koreografskim i glazbenim djelima kojima se na zavidnoj estetskoj, umjetničkoj, izvedbenoj i profesionalnoj razini interpretira plesna, glazbena i odjevna baština hrvatskoga sela.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a omogućili su ga Ministarstvo kulture i medija RH i Grad Metković.

RENT-A-CAR M 740

METKOVSKO LJETO

Jadranka Elezović u Metkoviću izvela predstavu ‘Prvi muževi bacaju se u vodu’

Objavljeno prije

Jedna od najdugovječnijih hrvatskih glumica Jadranka Elezović sinoć je na metkovskim Skalama II izvela predstavu ‘Prvi muževi bacaju se u vodu’.

Komediju „Prvi muževi bacaju se u vodu” autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović. Radnja na duhovit način progovara o muško – ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame. Svih 6 likova donosi nam upravo Jadranka Elezović ponovno oduševljavajući publiku maestralnom glumom.

Organizator predstave je Ustanova za kulturu i sport Metković, a izvedba je održana u sklopu Festivala skala.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije