Ostanimo u kontaktu

OBRTNIČKI SUSTAV ZA INFORMIRANJE OBRTNIKA

Obrtnici, ako to već niste, dostavite svoje kontakt podatke Udruženju obrtnika Metković

Objavljeno prije

Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom i mjera sprječavanja koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite RH tajnik Udruženja obrtnika u Metkoviću Ivica Parmać podsjeća sve obrtnike na dostavu kontakt podataka.

Prikupljanje podataka za Obrtnički sustav za informiranje obrtnika.

Hrvatska obrtnička komora razvija svoj sustav za slanje obavijesti mailom i SMS porukama. Dobar dio obrtnika upisan je u sustav, ali još uvijek nam nedostaje oko 150 brojeva mobitela i mail adresa.

Kako smo u situaciji da je svaka informacija korisna, iz Udruženja Metković mole obrtnike da ih kontaktiraju mailom na uomet@du.t-com.hr ili porukom na 091 504 4844 i dostave svoje podatke (mail adresu i broj mobitela) kako bi ih mogli promptno informirati o svemu što je važno za obrtništvo.

Dobiveni podaci koristiti će se samo za navedene svrhe i smatrat ćemo da je porukom dana privola za korištenjem podataka za obavještavanje.

Ivica Parmać, tajnik udruženja

SAMOZABAVA:HR

Dolina Neretve dobila prvi WebShop

Objavljeno prije

Dolina Neretve je dobila svoj prvi WebShop SamoZabava.hr sa dosta pristupačnim cijenama i besplatnom dostavom do kućnih vrata.

Artikli se svakodnevno dopunjavaju i u najavi je široka lapeza proizvoda, od kućnih potrepština, pića, sokova, u ovo doba i sredstava za dezinfekciju, a u najavi je i bogata gastro ponuda.

Da bi ostvarili besplatnu dostavu potrebno je košaricu napuniti robom u iznosu većem od 300,00 kuna.

Narudžbe ostvarene do 13 sati dostavljaju se istog dana.

Kako smo u vremenu pandemije koronavirusa iz WebShopa naglašavaju kako se prije dostave svaki artikl posebno dezinficira.

Kako doznajemo u najavi su i nagradni kuponi na dnevnoj bazi, zato pratite Instagram profil samozabava_hr i na vrijeme pokupite svoju nagradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije