Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA 'OBNOVIMO DOM OBITELJI VUKŠA'

Obitelj Vukša se zahvalila svima koji su na bilo koji način pomogli

Objavljeno prije

Prenosimo zahvalu obitelji Vukša koju su uputili svima koji su na bilo koji način pomogli u humanitarnoj akciji ‘Obnovimo dom obitelji Vukša’ koju je provodio DPH Metković.

Na zamolbu obitelji Vukša, DPH Metković je prenio njihovu zahvalu, a mi je prenosimo u nastavku:

Drago Društvo prijatelja Hajduka Metković, dragi Antini prijatelji,
nemamo riječi kojima bismo vam mogli zahvaliti na svemu što ste za nas učinili, a s druge strane imamo ih tisuće koje bismo vam željeli reći.
Hvala vam što ste od prvoga dana Antina odlaska pokazali što vas kao društvo veže – veliko srce, bratska solidarnost i neumoran pokretački hajdučki duh.
Hvala vam što ste ovih mjeseci odvojili svoje vrijeme i uložili mnogo truda za pokretanje i poticanje humanitarne akcije za obnovu našega doma.
Hvala vam što u svemu tome čuvate uspomenu na našega Antu I što ga nosite u mislima, srcima i molitvama.
Zahvaljujući vama, mnogi su se ljudi dobre volje i dobroga srca uključili u vašu misiju. Vremena nisu laka i mnogi se muče i bore preživjeti iz mjeseca u mjesec. Mnogima je svaka kuna bitna i upravo zbog toga neizmjerno smo zahvalni svima koji su smogli volje i načina pomoći nam.
Hvala vam što ste zasigurno odvojili i više nego što ste mogli.
Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i realizaciji ove akcije.
Nemoguće je imenovati, ali zauvijek ćem opamtiti svakoga od vas.
Neka vas samo dobro u životu prati!
obitelj Vukša

ŠKOLSKA GODINA 2021. /2022.

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković upisuje nove učenike u I. razred školske godine 2021. /2022.

Poštovani roditelji i draga djeco, zahvaljujemo se na interesu za upis u glazbenu školu. Zbog poznate situacije vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 i propisanih mjera zaštite, prijave i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole održavat će se elektroničkim putem.

Od 17. svibnja do 28. svibnja 2021. godine moguće je izvršiti prijavu za audiciju – upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

Audicija će se održati 1. i 2. lipnja, satnica audicije biti će određena naknadno i o njoj ćete biti obavješteni putem naše mrežne stranice i/ili osobno (telefonom ili putem e-pošte). Audicija će biti organizirana u skladu sa trenutno propisanim mjerama zaštite.

Prijavu za audiciju možete izvršiti OVDJE

O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. Audicija će se održati 1. i 2. lipnja u prostorijama škole. U slučaju da se ne popune slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata.Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:osnovna.glazbena.skola.metkovic@du.t-com.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije