Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Obavijesti vezane uz početak nove nastavne godine 2021./2022.

OŠ don Mihovila Pavlinovića – Obavijesti vezane uz početak nove nastavne godine 2021./2022.

Objavljeno prije

Nastava za sve razrede započinje 6. rujna 2021. godine. Nastava će se odvijati u školi za sve razrede od 1. do 8. razreda sukladno epidemiološkim mjerama i posebnoj organizaciji nastave. Svi učenici obvezni su dolaziti u školu i pridržavati se epidemioloških mjera koje budu propisane na razini škole. I u novoj školskoj godini prvi dan škole sve će naše učenike  dočekati udžbenici , stoga je prvi dan nastave potrebno ponijeti školsku torbu. Jedan se dio udžbenika nasljeđuje od prethodnih generacija učenika, a drugi će dio  biti novi udžbenici koji su već naručeni prema odabiru naših učitelja.

Nastava je  organizirana u dvije smjene, prvi dan nastave 6. rujna 2021. godine smjena A s radom započinje u 7. 30, a smjena B u 13 sati.

Sveznalica 7400xXpx

UČENICI PRVIH I PETIH RAZREDA

Zbog epidemiološke situacije nismo u mogućnosti održati uobičajeni načina prozivke. Ovim putem obavještavamo roditelje i učenike  prvih i petih razreda da će najkasnije do 2. rujna biti telefonski obaviješteni o rasporedu po razrednim odjelima učenika prvih i petih razreda u školskoj godini 2021/2022., kao i  novih učenika koji se prvi put upisuju u OŠ don Mihovila Pavlinovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Učenici prvih razreda

Za učenike prvih razreda prijem će se održati u petak, 3 rujna. Molimo vas da dijete dođe u pratnji jednog roditelja na predviđeni ulaz. Potrebno je prije dolaska djetetu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Učenike će na ulazu dočekati ravnateljica i učiteljice. Nakon pozdravnog govora učenici će otići u svoje učionice sa svojom učiteljicom te će ih na klupama dočekati udžbenici i drugi obrazovni materijali.

Glavni ulaz:

1.a- u 8,00 sati

1.b- 9,00 sati

Ulaz za male  (školsko igralište):

1.c- 8,30 sati

Učenici petih razreda

Za učenike 5. razreda nastava započinje 6. rujna u 7,30 sati (A smjena) i u 13 sati ( B smjena). Roditelji će telefonskim putem biti obaviješteni u kojem je razrednom odjelu njihovo dijete. Na ulazu u škole učenike će dočekati razrednici koji će prozvati učenike. Učenicima će biti podijeljeni udžbenici i drugi obrazovni materijali. Raspored ulaska će biti objavljen na stranici škole.

Sve informacije o specifičnim mjerama za našu školu, organizaciji i početku nastave i svim ostalim stvarima vezanima uz nastavu i školu biti će objavljene na stranici škole kroz idući tjedan.

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije