Ostanimo u kontaktu

JAVNI POZIV NAKON DONOŠENJA PRORAČUNA ZA 2017.

Obavijest za udruge koje svoje projekte planiraju financirati iz Proračuna Grada Metkovića

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Grad Metković obavještava sve udruge koje svoje projekte i programe namjeravaju kandidirati za financiranje iz Proračuna Grada Metkovića, da će javni natječaji odnosno javni pozivi biti objavljeni po donošenju Proračuna za 2017. godinu.

Naime, sukladno članku 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja projekata i programa od interesa za opće dobro, koje provode udruge, koje je donijela Vlada Republike Hrvatske i članku 14. Pravilnika o financiranju javnih potreba Grada Metkovića (Neretvanski glasnik, broj 5/16) u roku od 30 dana od usvajanja proračuna za sljedeću kalendarsku godinu, izradit će se i na mrežnim stranicama objaviti godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za 2017. godinu.

Natječaji će biti raspisani sukladno utvrđenim rokovima u godišnjem planu, u siječnju iduće godine.

Organizirat će se sastanak sa udrugama sa područja Grada Metkovića na kojem će se svi zainteresirani moći upoznati sa odredbama gore spomenute Uredbe i pravilnika o financiranju javnih potreba Grada Metkovića, odnosno djelomično izmijenjenom postupku dodjele financijskih sredstava Grada Metkovića.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije