Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

VELIKI PETAK

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u ulicama kojima prolaze procesije

Objavljeno prije

Mole se vlasnici vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Vladimira Nazora, Ante Starčevića (od Trga do rotora) i ispred bivše pekare Babić da dana 29. ožujka 2024. godine za vrijeme procesije na Veliki petak u vremenu od 17.00 do 22.00 sata ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve Svetog Ilije.

Također molimo vlasnike vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Zagrebačka (od crkve sv. Nikole do ulice Put Narone), Put NaroneZrinskih i Frankopana (od Dodiga do križanja sa ulicom Alojzija Stepinca), ulici Alojzija Stepinca, i Jadranskoj ulici da dana 29. ožujka 2024. godine za vrijeme procesije na Veliki petak, ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve sv. Nikole.

Za vrijeme procesija u gore navedenim ulicama uspostavit će se privremena regulacija prometa.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

GRAD METKOVIĆ

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije