Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

GRAD METKOVIĆ

Obavijest o pravu na sufinanciranje troškova života obitelji sa četvero i više djece

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Obavještavamo građane Grada Metkovića da je stupila na snagu Odluka o sufinanciranju troškova života obitelji sa četvero i više djece, a koju je Gradsko vijeće Grada Metkovića donijelo na svojoj XXX. sjednici održanoj 19. prosinca 2016. godine.

Korisnici prava na sufinanciranje troškova života su obitelji sa četvero i više djece uz uvjet da roditelji/skrbnici/udomitelji imaju najmanje pet godina neprekidno prebivalište na području Grada Metkovića računajući od dana podnošenja zahtjeva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zahtjev za priznavanje prava na sufinanciranje troškova života obitelji sa četvero i više djece podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Metkovića, Odsjeku za upravno-pravne poslove, društvene djelatnosti i opće poslove. Uz zahtjev se prilaže: preslik osobnih iskaznica za oba roditelja/skrbnika/udomitelja, uvjerenje MUP-a o prebivalištu za oba roditelja/skrbnika/udomitelja, preslik rodnih listova djece, izjava o članovima obitelji, izjava o prebivalištu, dokaz o redovnom školovanju ili potvrdu o nezaposlenosti za djecu stariju od 18 godina.

Obrasci za priznavanje prava mogu se podići u pisarnici Grada Metkovića. Sve informacije u svezi sa priznavanjem prava na sufinanciranje troškova života obitelji sa četvero i više djece možete dobiti u Gradu Metkoviću, Jedinstvenom upravnom odjelu, Odsjeku za upravno-pravne poslove, društvene djelatnosti i opće poslove ili na telefon: 020/681-395 ili 020/681-878.

ZAMJENICA KOJA OBNAŠA
DUŽNOST GRADONAČELNIKA
Katarina Ujdur, dipl.oec. v.r.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije