Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Novih devet milijuna kuna za projekte lučke infrastrukture

Objavljeno prije

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, nakon provedenog javnog poziva, donijelo je Odluku o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih izgradnji, sanaciji i rekonstrukciji objekata podgradnje u lukama otvorenim za javni promet.

Sukladno donesenoj Odluci, za projekte lučke infrastrukture u Dubrovačko-neretvanskoj županiji odobren je iznos od osam milijuna i 940 tisuća kuna.

Sveznalica 7400xXpx

Županijskoj lučkoj upravi Korčula odobreno je 890 tisuća kuna za izvođenje radova na uređenju komunalnog dijela luke Račišće.

Za projekt Rekonstrukcije luke Drače, koji vodi Lučka uprava DNŽ, odobren je iznos od dva milijuna i 250 tisuća kuna, a za projekt Sanacije dijela obale i izgradnje gata u Cavtatu 4,5 milijuna kuna. Rekonstrukciju luke u Trpnju, sukladno ovoj Odluci, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture sufinancirat će s 1,3 milijuna kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dodajmo i kako je Ministarstvo donijelo Odluku o dodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj upotrebi, a prema kojoj se sufinanciraju tri projekta jedinica lokalne samouprave na području Dubrovačko-neretvanske županije. Općini Orebić dodijeljen je iznos od 527 850 kuna za rekonstrukciju zaštitne ograde plaže Trstenica, Općini vela Luka 40 tisuća kuna za sanaciju pristana na otočiću Ošjak te Općini Konavle 53 350 kuna za uređenje gradske plaže Žal u Cavtatu.

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije