Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

DAN KNJIGE I AUTORSKIH PRAVA

Noć knjige u Gradskoj knjižnici

Objavljeno prije

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnje, prve Noći knjige, i ove se godine ovom manifestacijom u Gradskoj knjižnici Metković obilježio Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Tim povodom u Gradskoj knjižnici je upriličen raznovrstan program za sve uzraste.  Tako su se najmlađi na Tajnom satu lektire družili s hrvatskim književnikom, dječjim piscem Hrvojem Kovačevićem, nakon čega se nastavilo sa čitanjem knjiga i zagonetnim putovanjem po knjižnici u kojoj su djeca pomoću crteža, temeljenih na romanu Ivana Kušana Koko i duhovi, te pomoću uputa morala doći do cilja gdje ih je čekalo slatko iznenađenje. Program za djecu nastavljen je predstavom Igra sjena prstićima koju su u interakciji s publikom pripremili i izveli mali knjižničari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za odrasle je u kasnim večernjim satima upriličeno druženje s hrvatskom književnicom Ivanom Simić Bodrožić, autoricom romana Hotel Zagorje, koja je svojim opuštenim nastupom i izlaganjem oduševila sve prisutne. Mlada je književnica iz svoje najnovije kratke zbirke priča pad nazivom 100 % pamuk pročitala priču Francuzi, koja je danas izašla iz tiska.

DSC_0014

RENT-A-CAR M 740

Uz navedene aktivnosti upriličene su i prigodne akcije poput vraćanja knjiga bez naplate zakasnine te Mali sajam knjiga na kojemu su se po prigodnim cijenama prodavale knjige Ogranka Matice hrvatske Metković.

Izvor: metkovic.hr

METKOVSKO LJETO

Jadranka Elezović u Metkoviću izvela predstavu ‘Prvi muževi bacaju se u vodu’

Objavljeno prije

Jedna od najdugovječnijih hrvatskih glumica Jadranka Elezović sinoć je na metkovskim Skalama II izvela predstavu ‘Prvi muževi bacaju se u vodu’.

Komediju „Prvi muževi bacaju se u vodu” autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović. Radnja na duhovit način progovara o muško – ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame. Svih 6 likova donosi nam upravo Jadranka Elezović ponovno oduševljavajući publiku maestralnom glumom.

Organizator predstave je Ustanova za kulturu i sport Metković, a izvedba je održana u sklopu Festivala skala.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije