Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

LOKALNI IZBORI 2021.

Nikola Krstičević predao kandidaturu za mjesto načelnika Općine Kula Norinska u još jednom mandatu

Objavljeno prije

Nikola Krstičević predao je potpise za kandidaturu na mjestu načelnika Općine Kula Norinska u još jednom mandatu. Tim povodom je izjavio:

U istom smjeru, s novim idejama do najboljih projekata! 
Drage sumještanke i sumještani,
Nakon što me je OO HDZ-a jednoglasno prihvatio kao kandidata za načelnika Općine Kula Norinska te nakon što mi je prekjučer Predsjednik Vlade dao punu podršku, danas sam Općinskom izbornom povjerenstvu predao svoju kandidaturu i vaše potpise podrške za još jedan mandat.
Ovim putem želim zahvaliti svima vama koji ste me podržali svojim potpisom, ali isto tako se i ispričati svima koji ste željeli, ali nažalost, zbog epidemioloških mjera to niste mogli napraviti.
Također, želim vam zahvaliti na povjerenju koje mi dajete svih ovih godina otkako sam na čelu naše Općine. Od prvoga dana pa do danas, vidio sam Općinu Kula Norinska mjestom koje može i mora pružiti kvalitetan život svim svojim mještanima. Vidio sam našu Općinu kao mjesto koje brine o djeci, učenicima, mladima, umirovljenicima, braniteljima, poduzetnicima. Vidio sam našu Općinu kao mjesto koje brine o svakom čovjeku, iz svih naših naselja. Vidio sam je kao mjesto s odličnim potencijalima koje samo treba pronaći svoj put. I pronašli smo svoj put! 
Na ovoj stranici u idućim danima pokazat ću vam što smo sve napravili u proteklom razdoblju te predstaviti naše planove za budućnost.
Svih ovih godina najveću sam podršku imao upravo od vas – svojih sumještana. Zajedno smo rješavali probleme te razvijali ideje. Brojni vaši prijedlozi, postali su naši projekti i programi. I u tom zajedništvu je najveća vrijednost puta kojim naša Općina ide.
Siguran sam da ćemo i za dva tjedna nastaviti ići u istom smjeru – s novim idejama do najboljih projekata!

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije