Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

ISKUSTVO PUTNICE

Neugodnost na putu iz Metkovića prema Splitu: ‘Samo vi pratite taj internet i daleko ćete’

Objavljeno prije

Čitateljica portala DalmacijaDanas se požalila na situaciju koju je doživjela putujući prijevoznikom Croatia Bus.

Naime, kako je rekla, iz Metkovića je trebala krenuti za Split jutros u 9 sati i 20 minuta. Kako autobus nije na vrijeme krenuo, upitala je što se događa, da bi dobila odgovor kako s “uljem nešto nije u redu”.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

– Čekali smo bus i mehaničare iz Međugorja te su nas ukrcali u bus na kojem piše “NK Croatia Zmijavci”. Na izlazu za Zagvozd, gdje inače presjedaju putnici koji idu u Imotski, opet su nas izbacili sve u novi bus. Sada smo u Dugopolju. Sad će ovi iz Vrgorca popraviti to i čekati ljude koji idu u Zagreb, dok nas iskrcaju u Splitu, jadala se ova putnica.

Da stvar bude gora, kada je upitala vozača zbog čega kasni, ako je na internetu objavljeno kada se kreće, on joj je rekao:

MOST Nikica Hajvaz 740×154

– Samo vi pratite taj internet i daleko ćete – prenijela nam je čitateljica navodne riječi vozača.

Kontaktirali su Croatia Bus te su im rekli sljedeće:

– Autobus je već u Splitu. Istina je da se dogodio kvar. Putnici su presjeli i u Split su stigli sat vremena duže od predviđenog.

Čitateljica je potvrdila da se iskrcala na Firulama, tako da bi se autobus upravo trebao nalaziti na splitskom kolodvoru.

Odlaskom na službenu stranicu AK Split, navodi se da je bus iz Metkovića trebao krenuti kako je navedeno, ali je već u 11 sati i 45 minuta morao biti na kolodvoru. Croatia bus smo kontaktirali točno dva sata nakon predviđenog vremena dolaska u Split, tako da je autobus kasnio dva sata više od predviđenog, a ne jedan, kako su nam rekli.

U tekstu nisu iznešeni stavovi portala, nego samo prenošenje stavova čitateljice i službenika prijevoznika Croatia Bus, s ciljem informiranja javnosti.

Izvor: DalmacijaDanas

ROKO TOLIĆ 740/300px

TOLIĆ I ERAK BORAVILI NA KORČULI

Roko Tolić: Županija mora biti partner i pružati pomoć svim općinama i gradovima

Objavljeno prije

Nezavisni kandidat za dubrovačko – neretvanskog župana, Roko Tolić, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu, Maje Erak tijekom utorka i srijede, boravio je na otoku Korčuli.

Prilikom posjeta nezavisni kandidat za župana, Roko Tolić, susreo se sa stanovnicima općina Žrnovo, Čara, Smokvica, Blato, Vela luka, Lumbarda te grada Korčule. Stanovnici navedenih općina izvijestili su nezavisnog kandidata za župana, Roka Tolića, o mnogobrojnim problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu na ovom otoku.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Loša prometna povezanost otoka s kopnom kao i neadekvatna mreža autobusnih linija na otoku, neadekvatna školska infrastruktura, loša procijepljenost i visoka cijena testiranja na korona virus te problem zbrinjavanja otpada istaknuti su kao neki od trenutačno najvećih problema otoka Korčule.

Osim problema koji znatno utječu na kvalitetu života stanovnika Korčule, predstavnici pojedinih općina istaknuli su i lošu, odnosno ne postojeću komunikaciju s tijelima Županije.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Roko Tolić je istaknuo kako Županija mora biti partner svim svojim općinama i gradovima i kao takva pružati maksimalnu logističku pomoć u svim projektima koji za cilj imaju razvoj i napredak pojedinog kraja kao i poboljšanje svakodnevne kvalitete života svih.

„Vjerujem da ću sa svojim timom snažno pokrenuti te procese integracije da Dubrovačko – neretvanska županija ne bude rep Hrvatske, već stvarno početak. Moj tim je sposoban i kompetentan da našu županiju pozicionira kao najuspješniju. Što bi ona trebala i mogla biti. Svi mi to zaslužujemo iz puno razloga. Vrijeme je da pokrenemo županiju i da ona dobije novo lice“, kazao je Roko Tolić tijekom boravka na Korčuli.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije