Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

ISKUSTVO PUTNICE

Neugodnost na putu iz Metkovića prema Splitu: ‘Samo vi pratite taj internet i daleko ćete’

Objavljeno prije

Čitateljica portala DalmacijaDanas se požalila na situaciju koju je doživjela putujući prijevoznikom Croatia Bus.

Naime, kako je rekla, iz Metkovića je trebala krenuti za Split jutros u 9 sati i 20 minuta. Kako autobus nije na vrijeme krenuo, upitala je što se događa, da bi dobila odgovor kako s “uljem nešto nije u redu”.

– Čekali smo bus i mehaničare iz Međugorja te su nas ukrcali u bus na kojem piše “NK Croatia Zmijavci”. Na izlazu za Zagvozd, gdje inače presjedaju putnici koji idu u Imotski, opet su nas izbacili sve u novi bus. Sada smo u Dugopolju. Sad će ovi iz Vrgorca popraviti to i čekati ljude koji idu u Zagreb, dok nas iskrcaju u Splitu, jadala se ova putnica.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Da stvar bude gora, kada je upitala vozača zbog čega kasni, ako je na internetu objavljeno kada se kreće, on joj je rekao:

– Samo vi pratite taj internet i daleko ćete – prenijela nam je čitateljica navodne riječi vozača.

Sveznalica 7400xXpx

Kontaktirali su Croatia Bus te su im rekli sljedeće:

– Autobus je već u Splitu. Istina je da se dogodio kvar. Putnici su presjeli i u Split su stigli sat vremena duže od predviđenog.

Čitateljica je potvrdila da se iskrcala na Firulama, tako da bi se autobus upravo trebao nalaziti na splitskom kolodvoru.

Odlaskom na službenu stranicu AK Split, navodi se da je bus iz Metkovića trebao krenuti kako je navedeno, ali je već u 11 sati i 45 minuta morao biti na kolodvoru. Croatia bus smo kontaktirali točno dva sata nakon predviđenog vremena dolaska u Split, tako da je autobus kasnio dva sata više od predviđenog, a ne jedan, kako su nam rekli.

U tekstu nisu iznešeni stavovi portala, nego samo prenošenje stavova čitateljice i službenika prijevoznika Croatia Bus, s ciljem informiranja javnosti.

Izvor: DalmacijaDanas

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije