Ostanimo u kontaktu

U SUBOTU OTVORENJE KLUBA 'STUDIO 102'

‘Nećemo trošiti energiju na borbu protiv trendova, ponudit ćemo Metkoviću kvalitetu koju zaslužuje’

Objavljeno prije

U subotu, 23. studenog u 23 sata očekuje nas otvorenje novog mjesta za izlaske u gradu, a radi se o klubu Studio 102. S vlasnicima Vedranom Crnčevićem i Lovrom Đerekom razgovarali smo o ideji i entuzijazmu koji stoje iza otvaranja kluba, planovima za budućnost, a zavirili smo i u klub da bismo provjerili što nas to očekuje u subotu.

Prije svega, porazgovarali smo o samom otvorenju. Vedran Crnčević nam o repertoaru koji su pripremili kaže:

– Za otvorenje smo planirali izaći sa širim programom gdje ćemo pored strane plesne glazbe puštati i odabrane brojeve domaće glazbe. Probrat ćemo najpoznatije hitove od funka, rocka, dancea, tj. sve što je popularno zadnjih godina na hrvatskoj i regionalnoj sceni, a naći se se izvođači od Gibonnija, Olivera preko Yammata i benda Nipplepeople… Uglavnom se radi o urbanoj klupskoj glazbi koja će imati doticaja sa zabavnom glazbom. Osluhivat ćemo bilo publike, ali u subotu svakako krećemo sa stranim programom, a pošto je u pitanju klub, sve će, naravno, biti obavijeno plesnim izdanjem.

O planovima i budućim događanjima u klubu vlasnici nam otkrivaju:

– Kroz skoriju budućnost planiramo dovoditi i poznatija imena s hrvatske estrade i regije iz klupskog i zabavnoga svijeta poput Nipplepeoplea, Detoura, Ede Maajke, Elementala, raznih cover bendova te DJ imena poput Marijana Felvera, Zookeyja, Jogardea, Torresa i drugih imena elektronske glazbene scene.

Na otvorenju, kao i na svakom našem budućem eventu svi su dobrodošli i pozvani. Ljudi će, naravno, u svakom eventu pronaći sebe, a mi ćemo evente objavljivati unaprijed pa će potencijalni gosti moći vidjeti što će se događati. Iz vikenda u vikend radit će se različiti programi, a za prosinac već imamo dogovorena dva benda. Jedan dio programa će se odnositi na komercijalniju domaću i stranu glazbu gdje će široki spektar publike pronaći nešto za sebe, a paralelno s tim radit ćemo i bend i DJ programe što je Metković oduvijek imao, ali nažalost s godinama izgubio.

– Trendovi su takvi kakvi jesu, ali mi nećemo trošiti energiju da se borimo protiv tih trendova, nego ćemo ponuditi našu lokalnu priču i ono što Metković zaslužuje i koliko nam god s jedne strane bio težak taj zadatak, s druge strane nije, jer Metković nema diskoteku. Ponudit ćemo klupski noćni život u Metkoviću, iako se nećemo bazirati samo na Metković nego i na okolno područje. – dodaju vlasnici Studija 102.

Za više informacija i najave budućih događaja posjetite Facebook stranicu kluba Studio 102.

ZAGREBAČKI VELESAJAM

Tvrtka Poljopromet sudjelovala na ‘CroAGRO’ međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Objavljeno prije

Na Zagrebačkom velesajmu početkom prosinca održao se CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije na kojem se predstavila tvrtka Poljopromet.

Pod geslom Poljoprivreda se vraća u Zagreb! u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladali su moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji su poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponudili sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Možemo reći da je ovo povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Na manifestaciji je sudjelovala i tvrtka Poljopromet d.o.o, iz doline Neretve, jedna od vodećih firmi u Dalmaciji u nabavi mehanizacije, zaštitnih sredstava i repromaterijala za poljoprivredu. Tvrtka se predstavila prvenstveno sa brendovima koje zastupa za cijelo tržište Republike Hrvatske. Neki od tih brendova u području mehanizacije su traktori Ferrari, atomizeri i prskalice IDEAL te freze i malčeri Sicma. Također su bila izložena mineralna gnojiva Yara te organsko i organo-mineralna gnojiva proizvođača Scam.

Sajam se održao u razdoblju mirovanja poljoprivrednih aktivnosti, u zatvorenim paviljonima Zagrebačkog velesajma i po međunarodnim standardima, što je u konačnici rezultiralo velikim brojem posjetitelja i medija koji su bili zadovoljni ponudama izlagača, a i tvrtke koje su pronašle priliku da sklapanje novih poslovnih aranžmana.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije