Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Ne propustite još jednu zanimljivu radionicu

Objavljeno prije

Poduzetnici početnici moraju biti svjesni da veću priliku za uspjeh imaju oni koji se usmjere na jedan tržišni segment tzv. nišu i pokušaju zadovoljiti potrebe kupaca u njoj. Potrebno je razmišljati kreativno i dosjetiti se stvari koje neće svima biti toliko očite na prvi pogled.

Kako biste dobili korisne informacije za lakši pronalazak tržišne niše, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu online radionicu na temu “Kako postići rast poslovanja sužavanjem niše?”.

Radionica će se održati u četvrtak, 17.02.2022. godine s početkom u 10.00 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predviđeno trajanje radionice: tri sata.

Teme radionice:

– Što je uopće niša i kako je definirati?

– Sužavanje niše na stvarnom primjeru

– Što nam omogućuje niša?

– Benefiti i zamke sužavanja niše

Svi sudionici dobivaju na poklon e-radnu bilježnicu: “5 mitova zbog kojih ne možeš definirati nišu i ciljnu skupinu”.

O predavačici:

Ana Marić je poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing. 13 godina je gradila karijeru u domaćim i internacionalnim hotelskim kućama na specijalističkim i voditeljskim pozicijama.

Nakon što je 2019. godine promijenila mjesto boravka, umjesto traženja posla u struci, odlučila se za promjenu karijernog puta te osnovala Contentu – obrt za poslovno savjetovanje. Vrijeme pandemije je iskoristila za rad s malim poduzetnicama, dodatno usavršavanje i testiranje svoje ideje o savjetovanju koje stavlja kupca u središte poslovnih odluka.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/NcBPAbWK8RspLBJr8

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Na području županije održana serija interaktivnih radionica ‘Tradicija i digitalizacija – dobitna kombinacija’

Objavljeno prije

U okviru poziva za provedbu aktivnosti Nacionalne ruralne mreže, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je interaktivne radionice „Tradicija i digitalizacija – dobitna kombinacija“ u Župi dubrovačkoj, u Stonu, te u dolini Neretve.

Trendovi u poljoprivredi kao i svijest ljudi se mijenja te isto traži prilagodbu svih dionika na tržištu. Poljoprivrednici su u potrazi za načinima uključivanja modernih tehnologija u tradicionalne načine uzgoja. S ciljem upoznavanja zainteresiranih poljoprivrednika s dostupnim mogućnostima digitalizacije te financiranja, na radionicama su sudjelovali doc. dr. sc. Silvio Šimon, dipl. ing., rukovoditelj odjela za savjetovanje u hortikulturi pri Upravi za stručnu podršku razvoju poljoprivrede u Ministarstvu poljoprivrede, tvrtka Agrivi d.o.o, Sunčana Glavak, zastupnica u Europskom parlamentu, Udruga Agroturizam Konavle te Razvojna agencija Dunea.

Aktivnosti su sufinancirane sredstvima Europske unije, Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj – Europa ulaže u ruralna područja, a putem Mjere Tehnička pomoć – Podmjera 20.2. „Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom“.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije