Ostanimo u kontaktu

PREKVALIFIKACIJE

Natječaj za njegovateljicu starijih i nemoćnih osoba, za žene starije od 40 godina

Objavljeno prije

Udruga Dobra

Udruga DOBRA, u okviru trogodišnjeg programa Ministarstva socijalne politike i mladih Obrazovanjem do boljih usluga u zajednici, objavljuje natječaj za prekvalifikaciju za zanimanje njegovateljice starijih i nemoćnih osoba.

Pozivaju se žene iznad 40 godina s područja doline Neretve da se prijave na natječaj. Prijava mora sadržavati pismo namjere i životopis, a šalje se ili donosi osobno na adresu:

Udruga DOBRA
Ante Starčevića 12
20350 Metković
ili na e-mail: dobra.udruga@gmail.com

Po završetku natječaja odabrat će se 15 polaznica koje će proći edukaciju koja će se sastojati od teoretske i praktične nastave. Predavanja će trajati 21 dan, a održati će se u studenom i veljači u Metkoviću. Nakon položenih ispita i odrađene prakse zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Edukaciju će obaviti partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba.

Natječaj je otvoren do 3. studenoga 2014.

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije