Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

METKOVSKO LJETO

Naši najmlađi uživali u lutkarskom mjuziklu ‘Složna obitelj’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

Gradski park jučer je ponovno bio ispunjen brojnim našim najmlađim sugrađanima koji su uživali u izvedbi lutkarskoga mjuzikla ‘Složna obitelj’.

Riječ je o mjuziklu splitske Produkcije Z, a radnja djeci predstavlja obitelj kao osnovnu i najvažniju cjelinu njihova odrastanja, sazrijevanja i života. Obitelj kao ishodište ljubavi, brige, dobrote i zajedništva, u predstavi dolazi u iskušenja pojavom čarobnjaka Zlika, ali u konačnici sloga pobjeđuje sve nedaće. Priča o mami, tati, Kreši i Tihani predstavljena je kroz 15 simpatičnih songova, među kojima je završni ‘Obitelj meni je sve’ glavna poanta priče.

Organizator predstave je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održana je u sklopu programa Metkovskoga ljeta. Iduća predstava za djecu u Gradskome parku na rasporedu je u petak, 12. srpnja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Foto: Metkovic.hr

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije