Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RIJETKA PTICA PONOVO NA UŠĆU NERETVE!

Nakon više od godinu dana na ušće ponovo sletio Plamenac – Phoenicopterus ruber

Objavljeno prije

Rijetka ptica ponovo na ušću Neretve, Barišu Ilića iz Ornitološkog društva Brkata sjenica nakon dugo vremena obradovao je Plamenac!

– Nakon nešto više od godinu dana na ušće Neretve ponovo je sletio i obradovao nas Plamenac – Phoenicopterus ruber, rijedak gost Neretve. Radi se o mladoj ptici koja je vjerojatno iz Albanske ili Talijanske kolonije doletjela do nas hrani se i odmara na plićacima ušća. Posjetitelji koji danas posjete ušće mogu uživati u pogledu na ovu prelijepu pticu, a za one koji ne mogu do ušća evo nekoliko fotografija, – javio je g. Ilić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNI VOLONTERSKI PROJEKT

Frama Metković i ove godine organizira “72 sata bez  kompromisa”

Objavljeno prije

“72 sata bez  kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u deset europskih zemalja, u Hrvatskoj se održava od 13.-16. listopada u 16 gradova među kojima je i Metković. Projekt organizira Frama Metković uspješno već petu jubilarnu godinu.

Kako bi što više ljudi prepoznalo važnost ovog projekta te odlučilo sudjelovati dodajemo link na članak gdje ukratko možete saznati o čemu je riječ te gdje i kako se prijaviti.

Za još više informacija o samom projektu i prijavama možete pogledati na sljedećem linku:  https://72sata.hr/

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Link za prijave : http://prijava.72sata.hr/72sata/prijava_volontera

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije